esmaspäev, 3. märts 2014

Remont ja varuosade ootamine

21. – 24. päev

Srednekolõmski tanklas auto tagumist rattalaagrit peale keerates sai simmer vähe viga ja kuna muud midagi teha polnud, otsustasime selle Uasi mingi simmeriga asendada. See tehtud sai sõit jälle alata. Kuid meie sõidurõõmu ei jätkunud pikalt, sest 20 kilomeetri pärast otsustas teisel autol esimene rattalaager üldse kokku joosta. Selle protsessi käigus läks katki ka veovõll ja võll, mille küljes käivad rattalaagrid.

IMG_6455IMGP0498

Kuna varuosi väikestes külades ja linnades muid ei ole kui Uasi omi, siis sai ühendust võtta Yakutski vendadega, kes siis vajalikud varuosad hankisid ja need siis esmaspäevasele lennukile lubasid panna.

Vahepealse aja veetsime Srednekolõmski võimalustega tutvudes. Kuna mingeid luksusi ja meelelahutuskeskusi antud linnas ei olnud, siis enamus aega sai mööda veeta autot valvates ja omavahel lähemalt tutvust tehes.

IMG_6505IMGP0537

Pühapäevaks õnnestus 5 kilomeetri kaugusel külas omale saun organiseerida ja nii sai pikalt ihule kogunenud üleliigne koorem korraliku vene sauna toel maha pestud.

IMGP0603IMGP0601

Õnneks esmaspäevaks meile lubatud ja meiepoolt kauaoodatud varuosad ka lennukiga saabusid ning nii sai auto jälle sõiduvalmis seatud. Õhtul teele asudes võis taevas juba virmalisi näha.

IMG_6598

Järgmiseks sihiks on kusagil 1500 kilomeetri kaugusel asuv linn nimega Pevek..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar