pühapäev, 16. veebruar 2014

Ootused ja lootused

Kuues kuni üheksas päev

Oleme otsustanud hakata maratooneriteks. Esimese sõidumaratoni lõpptulemus on teada. Sellele järgnes suur lamamis- ja magamismaraton, mis oleks tõenäoliselt lõppenud lamatistega kui auto kordasaamine oleks viibinud esmaspäevani.

Igatahes suurimad tänud Omski offroad klubil meestele (Aleksei ja Ilja – ogromnoje spasibo), kes aitasid meid igakülgselt: tutvustasid linna, aitasid autot remontida ja majutasid.

IMG_8477

Auto sa uue plokikaanetihendi ja pihustid ja lisaks sellele läks vahetusse kõik mis selle töö juures vahetama peab. Laupäeva lõunal autot kätte saades saime ka ilusa tšeki. Paras kirves eelarvesse aga hea, et juhtus seal, kus abi võtta, mitte kusagil tundras, kus oleks antud vigade likvideerimine osutunud tunduvalt keerulisemaks ja kulukamaks ettevõtmiseks.

IMG_8495

Igatahes nüüd jälle teele ja veereme sihtpunkti poole. Üritame järjekordse maratoniga aega tagasi sõita ja jõuda omadega Taišet-i, kust peaks tee viima BAM-ile, mis eelmine reis kohe alguses nõudis kolm rehvi. Aga eks ikka talv ole suvest targem ja meie BAM-i kajastused juba homme.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar